Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitim- öğretimine başlayan birinci sınıf öğrencilerine Fakülte Konferans Salonu’nda oryantasyon programı düzenledi.

Oryantasyon programı kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nurten Taşdemir tarafından Fakültenin, Hemşirelik Bölümünün ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün tanıtımı yapıldı. Öğrencilere meslekleri, dört yıl boyunca alacakları eğitim ve öğretim hakkında Hemşirelik Bölüm Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Elif Dirimeşe ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar tarafından bilgi verildi.

Öğrenciler merak ettikleri konular hakkında soru sorarak detaylı bilgi edindiler. Program öğrencilerin mesleki eğitimlerini sürdürecekleri laboratuvarların gezilmesi ile sonlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2017