Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Öğrenci Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar yarıyılının başlaması nedeniyle Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin temsilcileri ile 20 Aralık Pazartesi günü Dekan Vekili Prof. Dr. Sevim Çelik ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda, bahar yarıyılının başlaması ile birlikte öğrencilerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Fakültemizdeki gelişmeler hakkında temsilciler bilgilendirildi. Öğrenciler fakültede dönem başlangıcı ve bitiminde periyodlar halinde yapılan bu toplantılardan memnuniyetlerini dile getirdi. Dekan Vekili Prof. Dr. Sevim Çelik öğrencilerden alınan geri bildirimlerin Fakültenin eğitim öğretimdeki kalitesini arttırmada önemli olduğunu vurgulayarak bu toplantıların devam edeceğini belirtti.

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2017