Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik’ten Liseli Araştırmacılara Tam Destek

Zonguldak Gökçebey İlçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları TÜBİTAK 4006 araştırma projesi kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik’e 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü bir ziyaret gerçekleştirdiler. Çelik, öğrencilerin hazırladıkları “Sülük Tedavisinin Bilimselliği ve Tıbbi Boyutu” konusundaki proje ile ilgili sorularını yanıtlayarak araştırmalarına destek oldu.

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerine Fakülteyi gezdiren Çelik, Fakülte bünyesinde kurulan simülasyon laboratuvarını ve diğer laboratuvarları genç öğrencilere tanıttı.

Çelik, genç araştırmacıları görmenin kendisini mutlu ettiğini, araştırmacı nesiller yetişmesi için fakülte olarak hiçbir zaman desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Yayınlanma Tarihi : 08.05.2018