Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK Öğrenci Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, 28 Mart 2018 Çarşamba günü düzenli olarak eğitim öğretim yılı başında ve düzenlenen Fakülte Temsilcisi, Hemşirelik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Prof. Sevim ÇELİK, öğrenci temsilcilerinin 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenci temsilcileri daha önce aksaklık olarak belirtilen konuların düzeldiğini; öğrenci sayılarının fazla olmasından dolayı dersliklere ve laboratuvarlara ilişkin sorunların olabildiğini; eğitim-öğretime ilişkin zaman zaman sorunlar yaşansa da öğretim elemanları, bölüm başkanlıkları ve duruma göre Dekanlık Makamı yoluyla bu sorunların çözümlendiğini; bahar yarıyılında iki bölüm öğrencilerinin de birlikte katılacağı sosyal etkinlikler yapmak istediklerini ifade ettiler. Prof. Dr. Sevim ÇELİK, öğrencilerden gelen geri bildirimlerin, mevcut sorunları saptamada ve düzeltmek üzere gerçekleştirilecek uygulamaları planlamada son derece önemli olduğunu, Fakültemizde tüm akademik ve idari personelin öğrencilerimizin sorunlarını gidermede yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Öğrenciler toplantıların sürekli düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti bildirdiler.

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2018