Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 22 Mart Cuma günü Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, akademisyenler ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından akademik ve idari insan kaynakları, öğrenci sayıları,  eğitim-öğretim,  bütçe, akademik, bilimsel faaliyetler, sosyal ve idari faaliyetler hakkında sunum yapıldı. Sunumun ardından, fakülte bazında uluslararası ve ulusal dergilerde yayın, kitap yazarlığı, uluslararası ve ulusal kongrelerde sözlü ve poster bildiri olarak en fazla yayın yapan, akademik teşvikte fakültemizi temsil eden öğretim elemanlarına Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Akademik Kurulun son bölümünde Rektör Çufalı, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde aktif eğitim yürütülen ve açılması planlanan tüm bölümlerin, sağlık sistemi içerisinde önemli bir payı olduğunu, bununla birlikte üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin öğrenciler tarafından tercih edilmesinin önemini vurguladı. Rektör Çufalı ayrıca, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin YÖK tarafından istenen puanlama sistemi doğrultusunda çalışmalarına devam etmesi temennisinde bulundu.

Yayınlanma Tarihi : 25.03.2019