Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 15 Şubat 2018 Perşembe Günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK tarafından Fakültenin tanıtımı, bütçe gelir gider durumu, akademik ve idari yapılanmadaki değişiklikler, 2017 yılı içerisinde Fakültede yapılan iyileştirmeler ve gelişmeler anlatıldı. 2018 yılı için planlanan faaliyetler hakkında bilgi verildi.  Öğretim elemanlarının istek ve önerilerinin alınmasının ardından 2017 yılı Fakültede en fazla uluslararası, ulusal yayın yapan ve en fazla ders yükü bulunan öğretim üyelerine başarı belgeleri verildi.

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2018