Sağlık Bakanlığı Tarafından Devrek Meslek Yüksekokulu'na Hibe Edilen 100 Adet Bisikletin Devir Töreni Düzenlendi

Sağlık Bakanlığı ile Bülent Ecevit Üniversitesi arasında “Fiziksel Aktivite İmkanlarının Geliştirilmesi” işbirliği protokolü çerçevesinde Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Fatih Akca, Müdür Yardımcısı Dr.Nuray Kurt, Bulaşıcı Olmayan Hastalık Program ve Kanser Şube Müdürü Esin İlhan ile Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Nurettin Hatunoğlu, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.İbrahim Kadem, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Seda Tapdık, Yüksekokul Akademik ve İdari Personeli ve Öğrencilerin katılımıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Yüksekokul Kampüs Alanı içinde kullanılmak üzere hibe edilen 100 adet bisikletin devir töreni gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2017