Rektörümüz Teknopark Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Teknopark Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Küçült Yazı Tipi Büyüt
 
Zonguldak Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı olan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bugün Teknopark genel kurul toplantısına katıldı.

Saat 10.00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda yer alan diğer isimler Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Teknopark Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necmi Abay, Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ve Alaplı TSO Başkan Vekili Taner Yazıcı katıldı.

30 Nisan 2018 tarihinde faaliyete başlayan Zonguldak Teknopark Anonim Şirketinin Müdürü Ferdi Kesikoğlu, toplantıda Teknopark faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. “Sayısal Göstergeler” adlı sunumda Zonguldak Teknopark sermaye artış oranları hakkında paydaş katılımcıları bilgilendiren Kesikoğlu, ayrıca Teknopark bünyesindeki firma sayısı, hayata geçirilen projeler ve hedefler hakkında konuştu.

Sunumun ardından Vali Yardımcısı Subaşı, Rektörümüz Özölçer ve diğer katılımcılar, Üniversitemizin Yapı İşleri Daire Başkanlığı binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Yayınlanma Tarihi : 15.09.2022