Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında; 24 Mart 2018 Cumartesi günü, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Merkez Valisi Şeref Ataklı, Ankara Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Salih Bıçak, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Nurullah Öztürk ve Polis Akademisi Dr. Öğretim Üyesi M. Faruk Çakır ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı makamında ziyaret ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 26.03.2018