Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ülke temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile bir araya geldiler. Toplantıya, üniversitemiz Genel Sekreteri Ertuğrul Karalar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Mustafa İnan, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat İnce, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Okşan Dağlı ve Erasmus+ Koordinatörü Öğr. Gör. Dinçer Biçer katıldılar.

Toplantıda; açılış konuşmasını, üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat İnce yaptı ve üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmaları hakkında ve uluslararası öğrencilerin kayıt-kabul süreçlerine dair bazı bilgileri paylaştı. Daha sonra üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, öğrencilere üniversitemizin uluslararasılaşma vizyonunu ve yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilerin istek ve temennilerini dinleyen Rektörümüz, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Farklı renklerden, kültürlerden gelen öğrencilerin üniversitemizde öğrenim görmesinin üniversitemizin tanıtımı adına çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Çufalı; öğrencilere, öğrenim hayatları ve Türkiye’deki yaşamları ile ilgili tavsiyelerde bulunarak toplantıyı noktaladı.

Yayınlanma Tarihi : 30.04.2018