Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI Ereğli Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısı, Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda 28 Eylül Cuma günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Dekan Yardımcıları ve öğretim üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısında, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından yapılan sunumda; Ereğli Eğitim Fakültesinin bir yıllık genel değerlendirmesi, akademik ve idari personel profili, yayın sayıları, öğrenci profili, yıl boyunca yapılan etkinlikler ve yaşanan gelişmeler ile bütçe ödenek durumu hakkında bilgiler verildi.

Prof. Dr. Soner Yavuz’un sunumunun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitemiz ve Ereğli Eğitim Fakültesi ile  ilgili gözlem ve düşüncelerini öğretim üyeleriyle paylaşarak, tüm akademik, idari personel ile öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve destek vermeye her zaman devam edeceklerini ifade etti. Akademik Genel Kurul Toplantısı, fakülte öğretim üyelerinin soru, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 02.10.2018