Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve Öğrenci Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer  Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve öğrenci temsilcileri ile her ay rutin olarak gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

7 Haziran Çarşamba günü Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantıya Üniversite Genel Sekreteri Ertuğrul Karalar, BEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve öğrenci temsilcileri katıldı. Öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz, Rektör Özer’e  düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılar için teşekkür ederek, öğrenci Konseyi olarak öğrencilerin sorunlarında, yönetim organlarının aşamadığı hiçbir sorun görmediklerini belirterek, bu konuda gereken destekleri aldıklarını söyledi.

Öğrenci temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Rektör Özer; öğrencilerin kampüs içerisindeki sosyal yaşamı ve eğitimi konusundaki görüş ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesi gerekliliğini vurguladı. Öğrenci odaklı bir eğitim ve öğretimin gerekli olduğuna değinen Özer, öğrencilerden alınan öneri, istek ve şikâyetleri değerlendireceklerini ve bu görüşlerden faydalanacaklarını belirtti. Öğrenci temsilcileri ile her vesileyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapmayı amaç edindiklerini, toplantıdan çıkan sonuçları kullanarak üniversitenin arzu ettiği yere ulaşmasında etkili olacak iç ve dış faktörleri göz önünde bulunduracaklarının altını çizdi.

Yayınlanma Tarihi : 08.06.2017