Rektörümüz Özölçer TÖMER Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Özölçer TÖMER Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Küçült Yazı Tipi Büyüt



Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri ve akademik personeliyle bugün bir araya geldi.

Üniversitemizin 15 Temmuz Şehitler Kampüsündeki Cafe Akademi’de TÖMER tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılan Rektörümüz Özölçer’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal eşlik etti. TÖMER Müdürü Doç. Dr. Nuray 3.Karakaya ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Deniz Özdemir’in de yer aldığı kahvaltıda TÖMER akademik personeli de hazır bulundu.

Düzenlenen etkinlikte Üniversitemizde Türkçe dil eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Özölçer, öğrencilerin istek ve beklentilerini dinledi.

Bu yıl 16 ülkeden 62 öğrenciye eğitim veren Üniversitemizin TÖMER birimi müdürü ve akademik personeliyle, birimin eğitim süreci ve faaliyetleri hakkında görüşen Özölçer,  gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında da fikir alış verişinde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Yayınlanma Tarihi : 11.01.2023