Rektör Vekilimiz Prof.Dr.Ali Azar Alaplı Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Rektör Vekilimiz Prof.Dr.Ali AZAR  04 Ocak  Perşembe günü Alaplı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında; Alaplı Meslek Yüksekokulu Kampüsünü gezen Prof.Dr.Ali AZAR daha sonra öğretim elemanlarıyla bir araya  gelerek bir süre sohbet etti. Rektör Vekili Prof.Dr.Ali AZAR ziyaretlerinde: “Öğrenci merkezli bir üniversite olan BEÜ, öğrencilerine sunduğu hizmetlerin kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Kampüslerimiz, öğrencilerimizin sadece ders saatlerinde değil, 7/24 etkin olarak faydalanabileceği nezih yaşam alanları haline gelmiştir. Konforlu ve sessiz çalışma salonlarımız öğrencilerimizin kesintisiz olarak hizmetindedir. Yemekhanelerimizde tüm öğrencilerimize sağlıklı ve dengeli beslenme imkânı sunulmaktadır. Koleksiyonlarını her geçen gün geliştirdiğimiz kütüphanelerimizden öğrencilerimiz haftanın 7 günü 24 saat faydalanabilmektedir” diye konuştu.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, ziyaret sonrasında, Bülent Ecevit Üniversitesi önceki Rektörü Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e Bülent Ecevit Üniversitesi’ne ve Alaplı Meslek Yüksekokulu’na  vermiş olduğu tüm katkılardan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Yayınlanma Tarihi : 04.01.2018