Rektör Çufalı’dan Yaşlılara Saygı Haftasında Huzurevi Ziyareti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında huzurevi ziyaretinde bulundu.

22 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyarette Rektör Çufalı’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haktan Özaçmak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Üniversite Genel Sekreteri Hayri Bulazar, Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Afitap Bulut ve “Sanatçı” ünvanı alan öğreticimiz Necati Akcasu ile baston yapımı öğrencileri eşlik etti.

Ziyaret esnasında yaşlılarla sohbet eden Rektör Çufalı, Üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Samimi bir sohbet ortamında devam eden ziyarette Rektör Çufalı yaşlılara hitaben, “Sizler bizim tecrübelerimizsiniz. Gençliğinizde devlete, millete hizmet ettiniz şimdi sizlere hizmet etme, sahip çıkma sırası bizde” dedi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz huzurevinde kalan yaşlıların yaşlılar haftasını tebrik ederek onlara sağlıklı ve uzun ömrün simgesi olan “Özel Devrek Bastonu”nu hediye etti. Huzurevi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yayınlanma Tarihi : 22.03.2019