ÖSYM Başkanı ve Önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı Makamında Ziyaret Etti

ÖSYM Başkanı ve önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer, 18 Nisan 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer,  Rektörümüz Çufalı’ya yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundu ve başarılar diledi. Rektörümüz Çufalı ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Üniversitemizin eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında ve sunduğu hizmetlerin kalitesinin artırılması ve nitelikli büyümesinde sunduğu değerli katkılardan dolayı Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür etti. Çufalı ve Özer, Üniversitemizin vizyonu ve gelecekte planlanan çalışmalar ile ilgili bir süre sohbet etti.

Yayınlanma Tarihi : 18.04.2018