Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, 6 Haziran Salı günü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Bülent Ecevit Üniversitesi ve  Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün birlikte gerçekleştirdiği projelerin değerlendirilmesi yapıldı. Bülent Ecevit Üniversitesi’nden gelen her türlü talebe açık olduklarını belirten Ahmet Sırrı Beşel, işbirliği içerisinde yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek hassasiyetleri için Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür etti.

Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyareti için Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’e teşekkür ederek ormancılık çalışmalarının daha etkili bir şekilde uygulanabilirliğini sağlamak için gerekli desteğin Üniversite tarafından verileceğini ifade etti.

Yayınlanma Tarihi : 07.06.2017