Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarafından Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından kalite süreçlerinin tespiti ve iyileştirilmesi kapsamında, 29 Mayıs 2018 Salı günü öğrenci işleri birimlerinde çalışan 60 personele yönelik üç saatlik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Seminerde; Öğrenci işleri bağlamında kalite süreçleri ve iletişim (Femi Gür),  Yönetmelikler ve yazışmalar (Saniye Yayalar) ve Eğitim öğretim (Kadriye Özdemir) konularında üç ayrı sunum gerçekleştirildi. Sunumların ardından birimlerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Tahir Karauğuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Öğrenci İşleri Daire Başkanı Femi Gür birimlerde öğrencilere sunulan hizmetlerin daha verimli ve nitelikli olması için sürekli çaba içinde olduklarını ve bu alanda hizmet kalitesini artırmak için de bu semineri düzenlediklerini söyledi. Gür, çalışmalar yürütülürken özellikle PUKÖ döngüsüne (Planla, Uygula, Kontrol et, Önlem al) uygun çalışma ilkelerini dikkate aldıklarını belirtti.

Seminer sonunda katılımcılara katılım belgeleri verilerek toplu fotoğraf çekildi.

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2018