Üniversitemiz Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğretim elemanları tarafından düzenlenen Mutfak Sohbetleri Söyleşi dizisinin dördüncüsü gerçekleştirildi.
Moderatörlüğünü Öğr.Gör. Erol Kesgin’in yaptığı söyleşi Fairmont Quasar Hotel İstanbul Executive Chef Soner Kesgin ile 15 Mart 2021 Salı günü saat 16.00’da Zoom video konferans üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
“Mutfakta Sıfır Atık ve Estetik” başlıklı söyleşide Aşçılık programında öğrenim gören öğrenciler ve programda öğrenim görmüş mezunlar katılım göstererek mutfakta üretim sırasında yapılan israf, israfı önlemek için yapılabilecek uygulamalar, estetiğin mutfaktaki önemi, yaratıcı tabak kompozisyonları gibi konular üzerine sohbet edildi.
Söyleşinin sonunda şef-öğrenci soru cevap kısmı gerçekleştirilerek konuk şef öğrencileri bilgilendirdi. Yüksekokulumuz adına Executive Chef Soner Kesgin’e söyleşilere katılımlarından ve öğrencilere aktardıkları önemli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.