Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği , Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Jeoloji Mühendisliği 2016 -2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 5 Haziran Pazartesi günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu BEÜ Senatosu Üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

İki kısım halinde düzenlenen törenler Makine Mühendisliği bölümü ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinin izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Törende Fakülte birincisi Mutlu Çınar ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu’nun  konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Prof. Dr. Mehmet Kopaç ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Kaya eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Yayınlanma Tarihi : 05.06.2017