Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 8 Mart Cuma günü Yeni Derslikler Binası Bordo Amfide Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, akademisyenler ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından 2018-2019 Akademik döneminde gerçekleştirilen faaliyetler, akademik, idari, eğitim ve öğretim, bilimsel faaliyetler ve mali bilgiler başlıkları altında ayrıntılı bir sunum ile anlatıldı.

Sunumun ardından, 2018 yılında öğrenci anketlerinden çıkan sonuçlara göre en iyi ders anlatan öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına, genel memnuniyet ve yönetim memnuniyeti anketlerinde başarı gösteren bölümlere, fakülte ve bölüm bazında etki faktörü en yüksek yayın yapan öğretim üyelerine, uluslararası alanda en çok yayın yapan bölüme, yerli ürün geliştirme alanında başarı gösteren öğretim elemanlarına ve en girişimci bölümlere Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Dekan Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Akademik Kurulun son bölümünde söz alan Rektör Çufalı, YÖK’ün yakın zamanda üniversitelerde puanlama sistemine geçeceğini belirterek uluslararası alanda proje üretmenin ve yayın yapmanın, kamu-sanayi ve özel sektörle proje işbirliği yapılmasının, uluslararası öğretim üyesi ve öğrenci sayısının artırılmasının bu sıralamada üniversitemizin yerini belirleyeceğini vurguladı.

Toplantı, Rektörümüzün konuşmasının ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 08.03.2019