Mühendislik Fakültesi 2015-2016 Yılı Akademik Genel Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi  2015-2016 Yılı Akademik Genel Kurulu Toplantısı 23 Şubat Perşembe Günü saat 16:00’da Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantı, Dekan Vekili  Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Bölüm Başkanları, akademisyenler, idari personel ve Bölümlerin öğrenci  temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Dekan Vekili Prof.Dr.Ş.Hakan Kutoğlu, 2015-2016 Akademik döneminde gerçekleştirilen faaliyetleri, yapılan çalışmaları ve Fakültenin akademik durumunu anlatan ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından 2016 yılında Uluslararası Bilimsel Alanda (SCI ve SCI-Expanded) 3 ve üzeri yayın yapan öğretim elamanı ve üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca bu sene yapılan bir uygulama ile öğrenci anketlerinden çıkan sonuca göre en iyi ders anlatan öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına teşekkür belgesi verildi, son olarak fakültemizde yapılan tasarruf tedbirleri anlatıldı.

Akademik Kurulun son bölümünde akademisyenlerin ve öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2017