Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve Geomatik Mühendisliği, Maden Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümleri Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve Geomatik Mühendisliği, Maden Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümleri 2016 -2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 6 Haziran Salı günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, BEÜ Senatosu Üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

İki kısım halinde düzenlenen törenler öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Törende Fakülte birincisi Mutlu Çınar ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu’nun konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar öğretim elemanları eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Yayınlanma Tarihi : 06.06.2017