“Minik Eller”le “Mutluluğu Filizlendirdik”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3.Sınıf öğrencileri 08 Haziran  Perşembe günü  Kilimli  İsmet İnönü  İlköğretim Okulu’nda “Mutluluğu Filizlendir” temalı Sosyal Sorumluluk Projesinde bir araya geldiler.

Danışmanlığını Öğr.Gör.Kayhan Kafalı’nın üstlendiği Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında; “Mutluluğu Filizlendir. Her Filiz Bir Fidan, Her Fidan Bir Hayat. Her Ağaç Mutlu Bir Çocuk, Her Çocuk Yeni Bir Gelecek. Haydi Seninde Bir Dikili Ağacın Olsun”  anlayışıyla hareket eden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3. sınıf öğrencileri Sevda Karakiraz, Osman Birben, Mustafa Mücahit Ayan, Oğuz Korkmaz, Serhat Demir, Samed Başkak ve Aybuke Avşar  Kilimli İsmet İnönü öğrenim gören çocuklar için okul bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Okul Müdürü ve öğretmenlerinde hazır bulunduğu proje etkinliği çerçevesinde proje ekibi, buradaki çocuklarla birlikte daha önceden hazırladıkları toprağa birlikte fidan dikti. Proje kapsamında ayrıca minik öğenciler ağaç sevgisi,  doğayı ve ormanları koruma, ormanların yaşamdaki yeri ..vb. konularda bilgilendirildi. Fidan dikimi sırasında çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, gerek çocuklar, gerekse okul yönetimi bu duyarlı projeden dolayı proje ekibİne teşekkürlerini iletti.

“Mutluluğu Filizlendir” temalı Sosyal Sorumluluk Projesi,  okul öğrencilerinin ve proje ekibinin  hep birlikte “Mutluluğu Filizlendir” çağrısı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2017