Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, aynı zamanda Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkan Vekilliği görevini yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i 7 Temmuz Cuma günü makamında ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret eden Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Bülent Ecevit Üniversitesinin başarılı çalışmalarını büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirterek Zoguldak’a büyük bir değer kattığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in  yüksek öğretime önemli katkılarda bulunduğunu belirten Ceylan, Mesleki Yeterlilik Kurulu’na uzun zamandır yapmış olduğu katkılardan dolayı Rektör Özer’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, MYK Başkanı Adem Ceylan’a ziyaretleri anısına üniversitemizin hediyelerini takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 07.07.2017