Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu’nun Hazırlamış Olduğu “Enerjinin Doğası” programı başarıyla gerçekleşti

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren “Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu” her dönem olduğu gibi bu dönemde de etkinliklerine Enerjinin Doğası adlı seminer ile devam ediyor.

17 Nisan 2018 tarihinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nun açılış konuşmalarını yaptığı seminer, Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ensar KALENDER’in hazırlamış olduğu “Gelecekte Enerji” konulu başarılı sunumu ile devam etti. Ardından EnerjiSA Satış Saha Yöneticisi Tolga Kalfazade, kurum yapısı ve hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. EnerjiSA Satış Lideri Kerim Çakıroğlu yaptıkları sunumda kurumları ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verirken, İnsan Kaynakları Yöneticisi Ceyda Güngör ise işe alım süreci ve eğitim kurumlarıyla yapılan ortak projelere değindi. Son olarak EnerjiSA Türkiye Geneli Satış Müdürü Serkan Saral, kurumlarının enerji yatırımlarından ve ülkemizin yenilenebilir enerji yatırımlarına olan katkılarından bahseden sunumlarıyla üniversitemiz akademik personeli ve öğrencilerini bilgilendirdi.

Seminer Bülent Ecevit Üniversitesi adına Prof. Dr. Mehmet Kopaç’ın, EnerjiSA’dan gelen misafir konuşmacılara değerli katkılarından dolayı teşekkür belgeleri ve hediyelerini takdim etmesiyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2018