Kongre ve Organizasyon Koordinatörlüğünden Ereğli ve Kepez Kampüslerinde Bilgilendirme Toplantısı

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Üniversitemiz bünyesinde geçtiğimiz ay kurulan Kongre ve Organizasyon Koordinatörlüğü bugün Ereğli ve Kepez kampüslerinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası düzeyde kongre faaliyetlerini artırmak ve Üniversitemizin düzenlediği kongrelere destek hizmeti sunmak amacıyla kurulan koordinatörlüğün düzenlediği toplantılara Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Topuz, Ereğli Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Dinçer ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Makbule Civelek olmak üzere çok sayıda akademik personel katıldı.
Söz konusu toplantıda sunum gerçekleştiren Kongre ve Organizasyon Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Soner Sözler, düzenlenecek olan her türlü bilimsel, ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyum toplantılarının nasıl yürütüleceği ve üniversitemiz tarafından nasıl destekleneceği hakkında önemli bilgiler paylaştı.
Toplantı sonunda Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Dr. Öğr. Üyesi Soner Sözler’e teşekkür belgesi takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 01.12.2022