Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi’nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Başlayan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi

2017-2018 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerine kapılarını açan Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi’nde Dekan Vekili Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, öğretim elemanları ve fakülte öğrencilerinin katılımı ile oryantasyon eğitiminde gerçekleştirildi.  Eğitimde ,turizm sektörünün önem ve özellikleri,  fakültede verilecek eğitimin ardından öğrencilerin elde edeceği çıktılar ve Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi’nin öncelikli hedef ve amaçları üzerine bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hasan Köşker tarafından öğrencilere fakülte, bölüm ve ders içerikleri, staj, ders alma ve yönetmelikler ile yeni öğrenci bilgi sistemi hakkında bilgileri içeren bir sunumyapıldı. Sunum sonrasında ise eğitime katılan bütün öğrencilere Zonguldak ilimizin turizmi ile ilgili yayınlar ile üniversitemizi tanıtıcı broşür, kitap ve bazı hediyeler verildi.

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2017