Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi 2017-2018 Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, 2017-2018 Güz Dönemi Akademik Genel Kurul toplantısı Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ali AZAR’ın ve fakülte öğretim üyelerinin de katılımıyla 21 Aralık 2017 tarihinde Kepez yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dekan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL, fakültemizin kuruluşu, işleyişi ve faaliyetleri ile ilgili genel bilgileri verdikten ve güz dönemi değerlendirmesi yaptıktan sonra, toplantıya katılan fakülte bölüm başkanlarının ve öğretim üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Toplantının sonunda, fakülte öğretim üyesi ve elemanlarının yayın performansı faaliyet raporlarına göre SSCI, SCI ve SSCI Expanded dışında taranan uluslararası dergilerde yaptıkları yayınları neticesinde Yrd. Doç. Dr. Fatih ERCAN, Yrd. Doç. Dr. Hasan KÖŞKER, Yrd. Doç. Dr. Nalan ALBUZ ve Arş. Gör. Zeynep KURTULAY’a başarı belgeleri Dekan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL tarafından takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2017