Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Geleceğin Üniversite Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencilerinin katılımıyla, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi bünyesinde 5 Nisan Perşembe günü bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Ercan'ın sunumuyla gerçekleşen toplantıda, fakültemizin kuruluşu, bölümleri, verilen eğitimin içeriği, üniversite ve fakülte olarak öğrencilere sunulan imkan ve olanaklar ile fakülte öğrencilerinin sosyal faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Öğrencilerin de soruları ile katıldığı toplantı sonucunda, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi olarak eğitim ve turizmle ilgili çeşitli faaliyetlerde işbirliği içinde hareket edilmesine dair prensip anlaşmasına varıldı.

Yayınlanma Tarihi : 09.05.2018