Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu'nda “Ezgilerle ve Mısralarla Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” düzenlendi

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü münasebetiyle Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu akademik personeli Okt. Derya ERARSLAN tarafından hazırlanan ve konferans salonunda gerçekleştirilen programda Çanakkale ruhu akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımıyla adeta yeniden canlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Okt. Mustafa SAMUR günün anlam ve önemi üzerine konuşma yaparak dinleyenleri duygulandırdı. Sonrasında şiirlerin içinde türkülerin, türkülerin kucağında mektupların seslendirildiği programda vatan sevgisiyle duygusal anlar yaşayan öğrenciler zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamadı. Vatanımız için canını ortaya koyan Mehmetçik’e iyi dilek ve temennilerin ardından program dualarla son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 22.03.2018