Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Kapadokya Bölgesine Teknik Gezi Düzenledi

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Meslek Yüksekokulu, 28-29 Ekim tarihlerinde şehidimiz Ömer Halisdemir kabrini ziyaret etti ve Tasarım Bölümü öğrencilerine Kapadokya bölgesine teknik gezi düzenledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası münasebetiyle vatanı için canını kahramanca feda eden Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret eden danışman hocalar ve öğrenciler tarafından şehidimizin ruhuna dualar okundu. Ardından Kapadokya bölgesine hareket edilen gezide coğrafyadaki oymalar, seramikler, mozaikler çizimler incelendi. Bununla birlikte çanak-çömlek atölyeleri de ziyaret edilerek çömlek ustalarından uygulamalı çömlek yapımı dersi alındı ve coğrafyadaki sanat çalışmaları hakkında bilgiler edinildi. Seramik boyaması üzerine de çalışan öğrenciler, renkler, tonlamalar ve eserlerin ayrıntıları üzerinde durdu. 2 gün süren gezi, vizeler öncesi öğrencilere moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Yayınlanma Tarihi : 06.11.2017