Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Özgün Baskı Atölyesi Açıldı

2015- 2016 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçen Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı eğitim kalitesi açısından varolan atölye ve bilgisayar laboratuvarına bir yenisini daha ekledi.

Grafik sanatında bilgisayar ortamının yanında grafik teriminin temelini oluşturan özgün baskı atölyesinde 2016- 2017 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde derslere başlandı. İlk tasarım örneklerini linolyum ve gravür baskı tekniğinde verecek olan bölüm, çalışmalarında tamamen bilgisayar ortamında hazırlanan özgün tasarımları kullanmayı amaçlıyor. Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı adına faydalı, güncel ve modern baskı tasarımlarının oluşturulmasına imkan verecek teknik donanıma sahip olan atölye, grafik tasarım alanında özgün ve nitelikli işlere imza atmayı hedefliyor.

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2017