Kdz. Ereğli Kaymakamlık Logosu Tasarımı Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Tarafından Yapıldı

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım MADEMOĞLU, kaymakamlık logosunun tasarlanması vesilesiyle Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu müdürü Yrd. Doç Dr. Rıfat HACIOĞLU, eski müdürü Doç. Dr. Aysel MEMİŞ, Öğr. Gör. Bircan Topçu YURDİGÜL ve Öğr. Gör. Samet UYAR’ı makamında ağırladı. Logonun tasarlanmasında emeği geçen Tasarım Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Bircan Topçu YURDİGÜL ve Öğr. Gör. Samet UYAR’a; işbirliği için ise Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu yönetimine teşekkürlerini iletti.

Görüşmede logo tasarımının Kdz. Ereğli Kaymakamlığı görüşü doğrultusunda, ilçeye ait tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerin birçoğunun yer almasıyla oluşturulduğu ve Erdemir’den Osmanlı çileğine, elpek bezinden madencisine, fındığından yeşil ve denizin bir arada bulunduğu manzarasına kadar ayrıntılar işlendiği dile getirildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2017