Karaelmas’ın Lezzetleri Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencileri 19 Ocak Cuma günü Esas 67 Burda AVM’de “Karaelmas’ın Lezzet Hikayesi” isimli sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldiler.

Danışmanlığını Öğr. Gör. Kayhan Kafalı’nın üstlendiği, Zonguldak ve değerlerinin esas alındığı Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında öğrenciler, Zonguldak’taki yöresel lezzetlerden bazlama, keş ve Devrek simidini ayran eşliğinde AVM ziyaretçilerine sunarken, bu lezzetlerin geçmişi hakkında da vatandaşlara bilgi verdiler.

Gün boyu devam eden, Zonguldak’ın yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı proje etkinliği, özellikle çocukların büyük ilgisini çekerken, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yayınlanma Tarihi : 23.01.2018