Karaelmas TÖMER Uluslararası Öğrencilere İftar Yemeği Verdi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER), üniversitemizde eğitim gören uluslararası öğrenciler için iftar düzenledi.

Üniversitemiz Konukevi'nde 27 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen iftar programına, Vali Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, rektör yardımcıları, üniversite yönetimi TÖMER akademik ve idari personeli ile üniversitemizde öğrenim görmekte olan uluslararası öğrenciler katıldı.

İftar sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Vali Erdoğan Bektaş öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Bektaş yaptığı açıklamada, uluslararası öğrencilerin misafirlerimiz olduğunu ve Ramazan ayında iftar vesilesiyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek bu buluşma için Rektör Prof. Dr. Çufalı’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise üniversite olarak uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda farklı ülkelerden öğrencilerin eğitimlerinde üniversitemizi tercih etmelerinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, öğrenci sayısının artması için çalışma başlatıldığını ve önümüzdeki yıl öğrenci sayısında önemli artışlar beklendiğini ifade etti.

Yayınlanma Tarihi : 29.05.2019