Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Fakültesinde Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Her yıl güz ve bahar dönemlerinde olmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesi ve Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesinin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası 15 Mart Çarşamba günü Kdz. Ereğli Kepez yerleşkesinde gerçekleştirildi. Akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Kampanya çerçevesinde 159 ünite kan bağış yapıldı. Bağış kampanyasıyla eş zamanlı olarak yapılan kan bağışı bilgilendirme seminerlerinde ülkemizin yıllık kan ihtiyacı ve yapılan bağış miktarı, yapılan kan bağışlarının hastaya ulaşma süreci, kan bağışlamanın kişiye kazandırdıkları ve konu hakkında bilinen yaygın yanlışlar anlatıldı.

Yayınlanma Tarihi : 16.03.2017