Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı Makamında Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Şahin 2 Nisan Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Şahin,  Rektörümüz Çufalı’ya yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundu ve başarılar diledi. Rektörümüz Çufalı ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, konuklarına günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 09.04.2018