
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Bartın Üniversitesinin düzenlediği Ar-ge Proje Pazarı etkinliği programının ardından Üniversitemizi ziyarete geldi.
Sabah saatlerinde Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsünde başlayan Ar-ge Proje Pazarı etkinliğine katılımlarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile birlikte kentimize gelen Prof. Dr. Koyuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kumral ile birlikte Rektörümüzün eşliğinde önce Üniversitemizin Çaycuma Kampüsünü, ardından Gökçebey’de bulunan Çanakcılar Seramik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı’yı ziyaret etti.
Zonguldak Maden Müzesini de gezen heyeti daha sonra makamında ağırlayan Rektörümüz, konuk Rektör Prof. Dr. Koyuncu’ya günün anısına plaket ve hediye takdim etti. İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu da günün anısına Rektörümüz Özölçer’e İTÜ hatırası tablo hediye etti.