İşletme Bölümü Öğrencileri “Karaelmas’ın Genç Yeteneklerini” Buluşturdu

Bülent  Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü 3.Sınıf öğrencileri 21 Aralık Perşembe günü İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu’nda  “Karaelmas Genç Yetenekleri İle Buluşuyor” isimli Sosyal Sorumluluk Projesinde bir araya geldiler.

“Zonguldak ve Değerleri” ana teması kapsamında hazırlanan sosyal sorumluluk projesi etkinliğine Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu Müdürü Ali Zaman ve öğrenciler katıldı.

Danışmanlığını Öğr. Gör. Kayhan KAFALI’nın üstlendiği Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında; “Çocukların Gözünden Zonguldak” sloganıyla yola çıkan İşletme Bölümü 3.Sınıf öğrencileri hazırlanan proje kapsamında; İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu öğrencilerini yönelik Zonguldak ve sahip olduğu zenginlikleri ele alan  “Kömürden Kalemler” temalı resim yarışmasında bir araya getirdi. Program kapsamında, öncelikle  yarışmaya katılan  yetenekli öğrencilere yönelik palyaço  ve müzik eşliğinde bir gösteri sunuldu. Sonrasında  Zonguldak’ın tanıtım videosu izlenirken devamında, şiirler okundu ve türkü  dinletisi sunuldu.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan proje etkinliği, protokol tarafından  resimleri dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 25.12.2017