“İş Hayatına Nasıl Hazırlanmalıyız?” Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Kariyer Merkezi tarafından 10 Mart Cuma günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde İnsan Kaynakları Uzmanı Tankut Sur’un konuşmacı olarak katıldığı “İş Hayatına Nasıl Hazırlanmalıyız?” başlıklı konferans düzenlendi. Öğrencilerin mezun olduktan sonraki iş hayatlarının süreçlerine dair bilgi ve önerilerin yer aldığı konferansa ilgi oldukça yoğundu.

İnsan Kaynakları Uzmanı Tankut Sur, herkesin sevdiği mesleği yapması gerektiğinin altını çizerek öğrencilere, yalnızca maddi bir getirisi olan işi değil sevilen işi yapmanın başarı getireceğini  söyledi. Konuşmasında okul hayatında gerçekleştirilen tüm çalışmaların iş hayatını olumlu etkileyeceğini vurguladı.

Konferans sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan İnsan Kaynakları Tankut Sur’a verdiği konferansın ve günün anısına Elektrik- Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 10.03.2017