İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Akademik Kurul Yapıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2017-2018 Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı, Ahmet Zengin Konferans Salonu’nda öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yasemin Köse tarafından fakültenin güz dönemi değerlendirmesi yapıldıktan sonra bölüm başkanlarının ve öğretim üyelerinin eğitim-öğretime yönelik görüş ve önerileri ele alındı. Fakülte yayın performansına yönelik katkı sağlamak üzere her yıl gerçekleştirilen yayın performansı tebrik töreninde, 2016 Ekim-2017 Ekim Dönemi faaliyet raporlarına dayalı olarak SSCI, SCI ve  SSCI Expanded’de yayın yapan Prof. Dr. Feride Öztürk, Yrd. Doç. Dr. Fatih Bayramoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Aykut Şarkgüneşi’ne başarı belgeleri takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 30.11.2017