Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencilerinin,  Uygulamaları Yerinde Görebilecekleri Teknik Geziler Düzenlendi

Üniversitemiz Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ‘Kurum İçi İletişim-Kurum İçi Halkla İlişkiler’ faaliyetlerinin işletmelerde nasıl işlediğinin yerinde görülmesi, Halkla İlişkiler mesleğinin üretimde uygulanışının gözlemlenmesi ve eğitimde verilen kurumsal bilginin uygulamaya aktarılmasını öğrenmek amacıyla düzenlediği teknik gezilere devam ediyor. Bu kapsamda,  Çanakçılar Şirketler Grubu ile başyan teknik gezi programı, 07  Mart 2018 Çarşamba günü Bakacakkadı’da bulunan EMKO A.Ş. Isıtma Sistemleri, 14 Mart 2018 Çarşamba günü Çaycuma’da Yurtbay Seramik ve  Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve 21 Mart 2018 Çarşamba günü de Gökçebey Kaymakamlığı’nın ziyaret edilmesi ile devam etti.

Öğr. Gör. Kayhan KAFALI’nın sorumluluğunda düzenlenen gezide öğrenciler; işletmenin kurum içi iletişim faaliyetlerinde kullandığı araçlar, teknikler ve yöntemler, iletişime yönelik  işletmedeki son teknoloji uygulamaları, kurum içi halkla ilişkiler, işletme halkla ilişkilerinde kurum içi ve kurum dışı hedef kitle, işletmenin sosyal sorumluluk faaliyetleri ve insan kaynakları konularında yetkili kişilerden yerinde eğitim almış oldular. Soru-cevap yöntemi eşliğinde gerçekleşen ve oldukça verimli geçen  teknik gezi kapsamında fabrikaların üretim tesisleri, yaşam alanları ve idari ofisler ziyaret edildi. Çaycuma Meslek Yüksekokuluna yapılan gezi programında Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı ziyaret edilerek,  bu programa ait uygulama labaratuarında program öğrencileri ile Çağrı Merkezi Hizmetlerinin işleyişi, Çağrı Merkezi Hizmetlerinde kullanılan iletişim teknikleri ve yöntemleri üzerine yapılan sohbet edildi. Teknik gezi kapsamında, Kamu kurum ve kuruluşlarında  halkla ilişkiler faaliyetleri üzerine 21 Mart 2018 günü Gökçebey Kaymakamlığı ziyaret edildi. Kaymakamlık ziyaretinde; Gökçebey Kaymakamı Sayın Ahmet Korkmaz ile Kaymakamlığın halkla ilişkiler çalışmaları, halkla bütünleşme kapsamında gerçekleştirilen projeler hakkında söyleşi gerçekleştirildi.  Kaymakamlık ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2018