Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 2 Haziran Cuma günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu ile Yüksekokul Müdürleri ve Fakülte Dekanları, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrenciler cübbeleriyle birlikte Sezai Karakoç Kültür Merkezi’ne konukların alkışı eşliğinde girerek salondaki yerlerini aldılar. İki bölüm halinde yapılan mezuniyet törenlerinin ilki sabah saatlerinde gerçekleştirilen Devlet Konservatuvarı mezuniyet töreni oldu. Güzel Sanatlar Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezuniyet töreni ise saat 14.00’te gerçekleştirildi. Tören konuşmalarının ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesini derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrenciler, öğretim elemanları eşliğinde mezuniyet yemini ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Yayınlanma Tarihi : 02.06.2017