Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz Üniversiteli Gençlerle Bir Araya Geldi

Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, 26 Nisan Perşembe günü, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nde “Türk İdare Sisteminde Mülki İdarenin Rolü” isimli söyleşide, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri ile buluştu.

Üniversitemiz Basın Yayın Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Kayhan Kafalı’nın koordinatörlüğünde, İİBF Ahmet Zengin konferans salonunda düzenlenen söyleşide, Kaymakam Korkmaz, kaymakamlık mesleğini, kariyerini, kaymakamlık sınavlarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Kaymakamlığın özveri isteyen bir meslek olduğunu belirten ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Korkmaz, mülki idarenin, Türk idare sistemindeki önemi ve işlevlerine de değindi.  Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Kaymakam Korkmaz, gençlere eğitim hayatlarında ve yaşamlarında başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Şükrüoğlu tarafından Kaymakam Korkmaz’a günün anısına teşekkür belgesi verilmesi ve öğrencilerle çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2018