GIDAMER “Gıda Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği” Başlıklı Konferans Düzenledi

BEÜ Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Çaycuma MYO Konferans Salonunda 15.05.2018 Salı günü “Gıda Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği” başlıklı konferans düzenlendi. Konferansa Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Gıda Mühendisi Tuğrul Dereli konuşmacı olarak katıldı.

Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve akademik personelinin katıldığı konferansta gıda endüstrisine yönelik iş sağlığı ve güvenliği konuları ile iş güvenliği uzmanlığı hakkında bilgi veren Tuğrul Dereli sunumunun ardından soruları cevapladı. Program sonunda Tuğrul Dereli’ye Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özge Algan Cavuldak tarafından teşekkür belgesi ve Üniversitemizin çeşitli hediyeleri takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 23.05.2018