Gıda Mühendisliği En İyi Poster Yarışması Etkinliği

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında ‘Gıda Mühendisliği En İyi Poster Yarışması’ düzenlenmiştir. Poster konuları önceki yılların Dünya Gıda Günü gündemlerinden seçilmiştir. Yarışmada, birincilik  ödülü Büşra Yerli, Büşra ATEŞ ve Ebru DOĞAN tarafından hazırlanan ‘Gıda Güvenliği Ve Beslenme İçin Sürdürülebilir Gıda Sistemleri’ konu başlığındaki postere, ikincilik ödülü Aslıhan AYAN, Büşra AZGI, Ayşenur AKGÜN, İrem ÇAKIR ve Çağla Nur TOKER tarafından hazırlanan ‘Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Patojen Mikroorganizmalar ve Neden Olduğu Hastalıklar’ konu başlığındaki postere, üçüncülük ödülü ise Elif DAĞCI, Nurullah ŞAHİN ve Edanur ÇAL tarafından hazırlanan ‘Yaşam İçin Su’ konu başlığındaki postere verilmiştir. Birincilik derecesi  alan öğrencilerin hediye ve teşekkür belgeleri Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu OKUR tarafından, ikincilik derecesi alan öğrencilerin hediye ve teşekkür belgeleri bölüm başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK tarafından, üçüncülük derecesi alan öğrencilerin hediye ve teşekkür belgeleri ise öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fundagül EREM tarafından verilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 30.10.2017