Gıda Mühendisliği Bölümümüz Dünya Süt Günü’nde Bilgilendirme Sunumu Yaptı

Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu faaliyetleri kapsamında, 21 Mayıs Dünya Süt Günü sebebiyle 17.05.2018 tarihinde Çaycuma Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge Duygu Okur tarafından “Süt ve Süt Ürünlerinin Fonksiyonel Özelliklerine Bir Bakış” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Gıda Mühendisliği Bölümü akademik personeli ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte süt ve süt ürünlerine ilave edilebilecek fonksiyonel bileşiklerden, Türkiye ve Dünya’da üretimi yapılan fonksiyonel süt ürünlerinden, bunların sağlığa hangi açıdan fayda sağladıklarından bahsedildi. Etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.



Yayınlanma Tarihi : 22.05.2018
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin