Gıda Mühendisliği Bölümü Logo Tasarım Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Gıda Mühendisliği Topluluğu faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından desteklenen Logo Tasarım Yarışması’nın ödül töreni Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile 20.11.2017 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışmacılara ait tasarımların Gıda Mühendisliği Bölümü akademik personeli tarafından yaklaşım, estetik bütünlük ve konuya bağlılık bakımından değerlendirilmeye tabi tutulması sonucunda Gıda Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencimiz Tilek TYNALIEV’in tasarladığı logo birinciliğe layık görülmüştür. Öğrencimizin Farabi Değişim Programı kapsamında Gümüşhane Üniversitesi’nde eğitimini sürdürmesi sebebiyle ödülü,  öğrenci temsilcisi Umut DOĞAN’a Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu OKUR tarafından takdim edilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 23.11.2017