Gıda Mühendisliği Bölümü Dünya Su günü Etkinliği Düzenlendi

Dünya Su günü etkinliği kapsamında Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 23 Mart Perşembe günü tarihinde Çaycuma konferans salonunda akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur’ un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Zonguldak il temsilcisi Tuğrul Dereli ‘İçme ve Kullanma Sularında Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Zonguldak il temsilcisi Tuğrul Dereli’ye teşekkür belgeleri Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur tarafından takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2017